RV
Volledig scherm
© RV

Lof van de topschutter aller tijden in de Premier League: legende Alan Shearer prijst Lukaku na zijn honderdste treffer

“I like him.” Alan Shearer, met 260 goals onbetwist topschutter aller tijden in de Premier League, beëindigde zijn lofzang voor Romelu Lukaku (24) na diens honderdste goal in de topklasse met een bekentenis: “Ik zie hem graag bezig.” José Mourinho, al een tijdje een fan, noemde hem nogmaals untouchable. Onaantastbaar. Zeurt u nog?

17 reacties

  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Als je ziet hoeveel doelpunten Romelu nodig heeft om de ergste der azijnzeikers tot een beetje redelijkheid aan te sporen maar nog steeds met glans lijken te falen hierin, kan je jezelf de vraag stellen hoeveel blunders en flagrante leugens de N-VA nodig heeft om één procentje van haar 'fantastische' kuch fanbase los te koppelen. Maar uiteindelijk, laat die ook maar waar ze zitten, ze zitten daar goed, alleen op hun eiland.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Ronduit lachwekkend hoe er zijn die nog steeds vinden dat Romelu niet vaak scoort. Moesten jullie weten hoe lomp jullie overkomen wanneer jullie zoiets zeggen... Hij is 24 en scoort reeds 4 seizoenen meer dan 20 goals, nu het vijde. Bovendien was Drogba 26 toen hij naar Chelsea ging. Op zijn 24 reeds topscorer van de rode duivels.
  • Dirk Loockx

    6 jaar geleden
    Na het vorige artikel over Romelu Lukaku, werd hij door het slijk gehaald, na negatieve kritiek van de Engelse analisten (Shearer, Lineker en lampard). Hij heeft grote vooruitgang geboekt , vooral op technisch vlak. Wij Belgen kunnen alleen trots zijn dat wij de topspits van Man U afleveren. Dikke proficiat Romelu, mijn steun blijf je hebben, ook al speel je al is een mindere wedstrijd. ( Een Brugge supporter )
  • Ronny Deckers

    6 jaar geleden
    Relativeren. Ik denk dat een overgrote meerderheid Big Rom best op waarde schat. Maar de negatievelingen zijn steeds veel vocaler. Zij komen dan ook met de grootste nonsens af. Ineens is 216 bijna dubbel van 145. Als je die lijst van 27 eens afloopt zit hij qua ratio best goed. Maar dat zal hen inderdaad worst wezen. Haters zullen haten. Rom, Tom en Sven. SPA of NVA. De politie. Elke andere kleur/religie of geaardheid.
  • Raf Ostach

    6 jaar geleden
    Ocharme Rudy, Sam en Jan: zo gefrustreerd over Lukaku. Wie lacht het hardst, denk je? Een profvoetballer die al 100 PL-goals op zijn palmares heeft staan en (te)veel miljoenen verdient of de professionele zappende bankzitters die vanop hun lui gat denken dat ze iets van voetbal kennen?