Vrijdag lieten vijftien Palestijnen het leven bij confrontaties tussen het Israëlische leger en demonstranten bij de grens met de Gazastrook.
Volledig scherm
Vrijdag lieten vijftien Palestijnen het leven bij confrontaties tussen het Israëlische leger en demonstranten bij de grens met de Gazastrook. © REUTERS

Opnieuw dode bij protesten Palestijnen in Gaza

Bij confrontaties tussen het Israëlische leger en demonstranten bij de grens met de Gazastrook is opnieuw een Palestijn omgekomen. Volgens het ministerie van Volksgezondheid in Gaza werd de 25-jarige man doodgeschoten.

12 reacties

  • Stefan de Clerck

    6 jaar geleden
    Ik denk dat diegene die hieronder commentaar hebben gegeven niet beseffen wat de Palestijnen allemaal moeten verduren. Systematisch worden ze bestolen van land, viswateren, drinkbaar water, enzovoort. Ik wil wel eens zien wie van hen er gelaten zou reageren als ze je komen vertellen dat je moet vertrekken uit je huis omdat het beloofd is aan een ander.
  • Rudy Van Schelvergem

    6 jaar geleden
    Wel Tania kijk eens in de geschiedenis wie De oorlog begonnen is. Nee Israel zeker niet.
  • Angelo De vie

    6 jaar geleden
    Indd me honderden stenen en andere dingen gaan gooien of zelf wapens afvuren, tja dan krijgt ge klets e, ginder duurt het zo lang nie
  • Tania Janssens

    6 jaar geleden
    Eerlijkheid is ver te zoeken hier. De palestijnen verliezen meer en meer land alles is vernietigd en nog zeggen er hier dat het hun eigen schuld is. Leg mij nu eens de logica van uit. Israël heeft veel teveel macht. En dat klopt niet.
  • Eden Kastard

    6 jaar geleden
    Hamas plaatst vrouwen en kinderen in de frontlinie met de hoop dat ze sneuvelen. Kwestie van in hun geliefde slachtofferrol te kruipen.