© Tom Lamberigts

© Tom Lamberigts

© Tom Lamberigts

© Tom Lamberigts

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ter Duinen behaalt vierde ster

Zoals geweten werkt BS Ter Duinen dit jaar aan het vijfsterrenproject. Elke ster staat voor een leergebied en telkens wordt er 2 weken aan dit leergebied gewerkt.

Tom Lamberigts

Na 3 sterren achter de rug te hebben gehad was het nu tijd voor de vierde ster: “De Ster WO.” Deze eer was weggelegd voor Juf Dorien en Meester Tom. Gedurende twee weken zochten zij naar activiteiten die kaderden in de ster WO. Het werden een zeer actvieve 2 weken. Niet alleen voor de kinderenn maar ook voor de leerkachten. Iedereen moest de handen uit de mouwen steken en ze hebben dit prachtig gedaan. Zo werden er insectenhotels, vogelhuisjes en voederballen gemaakt. Ook werd er van oude autobanden bloembakken gemaakt en werden er fruitsatés gemaakt.

Er werd ook een beetje aan de conditie gewerkt. Elke klas maakte een begeleide wandeling samen met natuurpunt doorheen onze plaatsselijke natuur. Als klap op de vuurpijl maakten we samen met de kinderen een wilgendoolfhof. Iets waar we nog lang plezier van gaan hebben. Een dikke merci aan alle leekrachten, leerlingen en vrijwliggers om deze twee weken tot een succes te maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer