BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert ambitieuzer dan hij lijkt voor Roubaix: "Mijn mindset is hetzelfde als altijd"

Parijs-RoubaixWout van Aert zette in de Ronde zijn voet naast die van de favorieten. Parijs-Roubaix zou de veldritwereldkampioen nog beter moeten liggen. En ook al blijft hij zich schikken in de rol van underdog, tussen de lijnen door verraadt Van Aert zijn ambitie. Die straalde hij gisteren ook uit tijdens een tweede verkenning.

19 reacties

  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Het zit er op voor Wout en wat is het resultaat van de huidige en vorige generatie, niemand heeft dit ooit gepresteerd in het eerste jaar, Nijs zeker niet, Stybar niet en Boom helemaal niet. Zowel in Vlaanderen mooiste en in P-R bij de beste van de wereld in de één dag renners, aan alle muggenzifters nadenken voor dat men iets zegt wat geen feiten zijn. Een heel groot talent van één van onze eigen jongens en geen buitenlanders.
  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Maar één nadeel voor Wout, de volgwagen rijdt op plaats 20, wiel zal er bij hem zijn om een wiel af te staan? dik probleem !
  • Hendrik Peetersen

    6 jaar geleden
    Van Aert heeft de kritiek van de spuwende en biergooiende Nijs supporters niet nodig om te schitteren in een echte sport.
  • luk g.

    6 jaar geleden
    Mannekes toch ! Zoveel negatieve commentaar op ons grootste talent van de laatste jaren, vanwaar komt die negativiteit jegens Van Aert toch ? Liever supporteren voor een Slovaakse profiteur of een Hollandse bleiter dan voor onze Vlaamse Wout ...
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Laat ons vooral genieten van de koers, een beetje mekaar jennen hoort daarbij onvermijdelijk bij. Gelukkig hebben we niet allemaal hetzelfde gedacht dan zou het hier saai worden.De combinatie veld en weg die Wout nu gedaan heeft, brengt alvast leven in de brouwerij.