BELGAONTHESPOT
Volledig scherm
© BELGAONTHESPOT

Renovatie van 29 miljoen euro van start aan Antwerps stadhuis

In Antwerpen is de restauratie en renovatie van het stadhuis van start gegaan. De kostprijs wordt geraamd op 29 miljoen euro, en tegen het najaar van 2020 zou alles afgerond moeten zijn.

24 reacties

  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Gewoon getikt zulke bedragen dat is duizend tweehonderd miljoen oude franken.Zouden de smeergeld premies dan zo de hoogte ingegaan zijn.
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    En wanneer gaan ze nu die tweede toren op de kathedraal bouwen?
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Daar gaat ons geld naar renovaties voor huisvesting stad verkozenen En nog een deel naar de overvolle partij kassen ! En de goeroe zag dat het goed was , hop naar volgende ronde incasseren ?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Komaan ,mag monument zijn zoveel het wil ,is en blijft oude brol en voor dat geld zet je 4 nieuwe gebouwen,hallo 2018 zijn we ,met zekerheid ,als morgen een WOIII uit-breekt en gooien de boel plat gaan ze zeker dit niet meer terug rechtzetten
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    het is het mooiste Stadhuis van Europa,het moet gerestaureerd worden,natuurlijk zullen de linkse kwieten dat geld liever in hun eigen zakken zien verdwijnen om verder de luiaard en profiteur te kunnen uithangen,die herstellingen worden betaald door alle Antwerpenaren en die zullen fier zijn om zo'n mooi Stadhuis te bezitten,ons Havenhuis is het mooiste ter Wereld,ik ben er fier op en alle anti-NVA-ers kunnen de pot op