Defensieminister Steven Vandeput (N-VA).
Volledig scherm
Defensieminister Steven Vandeput (N-VA). © BELGA

Ontving Steven Vandeput toch de F-16-studie?

VTM NIEUWS kreeg een nieuw document in handen dat zou kunnen aantonen dat het kabinet van defensieminister Steven Vandeput (N-VA) de studie over de verlenging van de F-16's wel degelijk in handen kreeg. De anonieme kolonel X weigert een document te ondertekenen waar instaat dat hij géén contact heeft gehad met het kabinet over de studie.

26 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    De zoveelste leugen en manipulatie van N-VA.
  • Sherly Hemelsoen

    6 jaar geleden
    Als het Nva is dan mag alles, die zijn heiliger dan de paus.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De journalist heeft het blijkbaar nog altijd niet begrepen. De zogenaamde studie betrof een memo die enkel handelde over de metaalmoeheid van onze F-16's. Dus de carrosserie kon nog even mee, maar over de benodigde uitrusting werd er met geen woord gerept. Maar met alleen een metalen kader heb ik nog geen fiets natuurlijk.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    @Herwig zet die plaot af! Het begint op te vallen dat men geen ander reden kan bedenken. Zeer creatief hoor en zeker heel leuk om als dicissiepunt te lezen. Totaal geen waarde van inhoud. Blijkbaar houden de moderators hier heel veel van, want dit laten ze telkens toe!
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Natuurlijk kreeg hij die studie. Wie twijfelt daar nog aan ? Bestudeer de voorgeschiedenis van N-VA en de volksunie en dan weet je genoeg : een gevaarlijke partij zonder scrupules, die elke tegenstander monddood maakt en nog net niet uit de weg ruimt ... Maar dat komt misschien nog wel ...