AP
Volledig scherm
© AP

Team Sunweb wil renners laten samenwonen in revolutionaire wielercampus: Keep Challenging Center

WielrennenHet is Team Sunweb menens om de wielersport te moderniseren. Het Duits-Nederlandse WorldTour-team pakt daarom uit met de plannen voor het Keep Challenging Center. Een wielercampus waar Sunweb vanaf volgend jaar de dames- en beloftenploeg in wil onderbrengen. 

4 reacties

  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Je weet al tot wat dit zal leiden, vond vorig jaar al bij de wereldkampioenschappen op de weg zowel in tijdrijden individueel als in team dat ze al supersterk naar voor kwamen.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Ben ik absoluut geen voorstander van, de wielersport heeft juist transparantie nodig en dit gaat afstevenen op het tegenovergestelde.Ik ben het dan ook roerend eens met Jean Driesen en Johannes Lagendijk, afvoeren deze onzin.
  • Jean Driesen

    6 jaar geleden
    Nog een stap verder dan Sky, en we weten ondertussen tot welke mistoestanden dit kan leiden. Als men de vrijheid van het individu gaat inperken, zijn uitspattingen a la Froome en wiggins niet veraf en eigenlijk onvermijdelijk. De vraag of er problemen gaan komen is niet de juiste. De vraag wanneer ze gaan komen is aan de orde. Dit project is onrealistisch, megalomaan, mensonwaardig en decadent.
  • Johannes Lagendijk

    6 jaar geleden
    Gaan we er nu niet te veel een teamsport van maken? Daarnaast, met zoiets moet je wel uitkijken dat je niet een soort gesloten commune creeërt, waar door er allerlei verdenking zouden kunnen ontstaan omtrent de 'medische' verzorging. Na alle dopingschandalen wordt er momenteel volop transparantie en openheid gepleit, ik weet nou niet of dit dan een stap in de goede richting is.