Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Winnaar EuroMillions is terecht: man uit Luik won 17 miljoen, maar wist dat zelf niet

De winnaar van de EuroMillions is bekend: het gaat om een veertiger uit Luik. Hij won op dinsdag 17 miljoen euro, maar kwam dat pas te weten na een telefoontje van de Nationale Loterij. De man werd nochtans verwittigd via een e-mail, maar die had hij per ongeluk verwijderd zonder hem te lezen.

23 reacties

  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Proficiat aan die meneer en zijn vrouw. Eén goede raad, zwijg als vermoord en verhuis naar een dorp of stad waar niemand je kent zodat het niet opvalt als je jezelf opeens meer kan permitteren. Anders hangen binnen de week de schooiers aan je deurbel.
  • dirk depuydt

    6 jaar geleden
    @jos indigne, als je via internet speelt hebben ze je gegevens en kunnen je zo anoniem contacteren, volledig legaal dus, veel geluk aan de winnaar trouwens
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Waarschijnlijk binnen de paar jaar verdampt door de inflatie en belastingen.Anders eens horen bij nva welke belastingen er allemaal komen zul je wel gratis een dik boek krijgen.
  • Marc De Bruyn

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat aan hem , das weer een gelukkige mens meer in deze dure samenleving .Van harte gegund
  • Marcel Willems

    6 jaar geleden
    Goed voor die man .Is echt triestig dat er hier zijn die het niet kunnen laten mensen te beledigen zonder hen te kennen.Hij woont in Luik en is dus een werkloze .Mensonterende reactie