Verkeersknooppunten, watervoorziening, ziekenhuizen, energievoorziening of banken zouden het doelwit kunnen zijn van een poging het Westen te destabiliseren.
Volledig scherm
Verkeersknooppunten, watervoorziening, ziekenhuizen, energievoorziening of banken zouden het doelwit kunnen zijn van een poging het Westen te destabiliseren. © Reuters/Thinkstock

De wraak van Poetin: cyberaanval op infrastructuur en 2.000% meer trollen

De Russische president Poetin heeft de door het Westen uitgevoerde raketaanvallen op Syrië fel veroordeeld. Een escalatie van het conflict lijkt vermeden, maar toch vrezen experts een tegenaanval. Die zou er niet komen met conventionele wapens, maar met cyberaanvallen en trollen.

252 reacties

  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    zeer juiste reactie , ze worden het moe , Trumpie en consorten vinden van alles uit om hen te beschadigen
  • Danny De Lange

    6 jaar geleden
    Zonder de Russen spraken we nu Duits en zonder Amerikanen in de nabije toekomst Russisch . Wat heeft Europa en de NAVO voor macht tegenover de Russen , heb programma bekeken van F16 piloten (Respect) maar plots was er alarm en moesten ze met de fiets naar de vliegtuigen , stel dat ze platte band hadden........... Zou toch een parlementaire onderzoekscommissie vragen om te weten dat er toch voldoende klevers zijn om vlug de band te herstellen.
  • Linda Deyaert

    6 jaar geleden
    De impulsiviteit van ego tripper Trump.
  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    Correctie, Gunther Sallis, u zag een miniem deel van Syrische bevolking. Zij die er belang bij hebben dat Assad aan de macht blijft.
  • chris Scheveneels

    6 jaar geleden
    Alles plat gooien gedaan met die bandieten