Waasland-Beveren kan ook tegen tien man van Moeskroen niet winnen

Play-off 2 draait uit op een serieuze ontgoocheling voor Waasland-Beveren. Ook tegen Moeskroen konden de Waaslanders namelijk niet winnen, het eindigde 1-1 op Le Canonnier. Alweer geen zege dus voor Waasland-Beveren, dat het laatste kwartier nochtans met een man meer kon afwerken na een onterechte rode kaart voor Amallah. De jonge Verstraete opende de score voor de bezoekers na 11 minuten, maar Jelavic legde na het halfuur al de 1-1 eindstand vast. Waasland-Beveren heeft na vier speeldagen één schamel puntje.

jtp, vml

Waasland-Beveren had zijn laatste zes matchen verloren en ging in Moeskroen op zoek zijn eerste punten in deze play-offs. Louis Verstraete opende al vroeg de score: 0-1. In een zoutloze partij zonder veel kansen zorgde Jelavic in de 36e minuut al even verrassend voor de gelijkmaker :1-1.

Moeskroen speelde enthousiaster in de tweede helft terwijl de bezoekers de foutjes opstapelden maar onder meer dankzij een sterke Roef gescoord werd er niet meer. Moeskroen eindigde de wedstrijd met tien man toen Amallah zijn tweede geel kreeg voor een vermeende “schwalbe” in de zestien.

EINDSTAND. Moeskroen - Waasland-Beveren: 1-1