Josh Harrison.
Volledig scherm
Josh Harrison. © LinkedIn

Headhunter geeft eigen generatie Y veeg uit de pan: "Bende lamzakken"

Nog geen 25 en onmogelijk een job te vinden? "Bullshit", volgens de Britse headhunter Josh Harrison. "Dan doe je niet genoeg je best", meent hij. Zijn tirade op LinkedIn ging snel rond op het internet en in de Britse pers.

10 reacties

  • CV DL

    6 jaar geleden
    Toch een kleine vraag. Welke generatie heeft deze dan opgevoed?
  • Johan Van Biesen

    6 jaar geleden
    Ik noem hen de Google generatie, want telkens je een vraag stelt hebben ze een zoekmachine nodig om het antwoord te vinden, zelf weten ze niets.
  • Ivo Verherstraeten

    6 jaar geleden
    Zo is het de jeugd is rot bedorven. Ze willen al de laatste nieuwigheden.,maar vergeet dat daar eerst moet voor gewerkt worden dat vergeten ze.
  • Bas van Dijck

    6 jaar geleden
    De studies zijn tegenover 30 jaar geleden vele moeilijker geworden. Dus diegene die zware studies doen willen idd direct een goede job. En dat verdienen ze ook
  • sven neirynck

    6 jaar geleden
    En als ze dan werk hebben: Ik ben net weg uit een buitenlands bedrijf met +200 werknemers. Meer dan 70% is onder 30 jaar. De eigenaars net boven de 30. Er gebeurt daar niets, iedereen schuift het werk naar de andere door, tot een 30+er het uitvoert. En alles beter weten, zelf zonder ervaring, ongelooflijk. Met personeel met verantwoordelijkheidszin hou je dat bedrijf draaiende met 40 a 50 man. Ik was het als 46-jarige echt zo beu. Ciao.