De brandweer zal wellicht de hele nacht werk hebben om het vuur te bestrijden. Tijdens de interventie kwamen heel wat buurtbewoners en ramptoeristen kijken, wat de hulpdiensten belemmerde om snel bij het incident te raken.
Volledig scherm
De brandweer zal wellicht de hele nacht werk hebben om het vuur te bestrijden. Tijdens de interventie kwamen heel wat buurtbewoners en ramptoeristen kijken, wat de hulpdiensten belemmerde om snel bij het incident te raken. © Mathias Mariën

Duizend biggetjes sterven bij uitslaande brand op boerderij in Jabbeke. Ramptoeristen belemmeren brandweer

Duizend biggen en tweehonderd zeugen hebben deze avond het leven gelaten bij een zware uitslaande brand op een boerderij in de Barletegemweg in Zerkegem, een deelgemeente van Jabbeke. 

35 reacties

  • Arne Damman

    6 jaar geleden
    Straf: 1000 biggen omgekomen in een brand, en direct zijn er mensen die weten dat de boer niet met die varkens inzit. Er bestaan toch super slimme mensen op deze wereld die dit direct zien!
  • Jil Heirman

    6 jaar geleden
    Schuld van vleeseters, niet meer niet minder. Elke maand brandt er wel ergens zo’n kwekerij uit of komen er beelden in ‘t nieuws van de gruwelijke omstandigheden waarin zulke dieren leven en tot hun einde komen, en velen vinden het erg, maar niemand wil z’n gewoonten veranderen.
  • Jean-Marc Carton

    6 jaar geleden
    ze hebben hier meer compassie met die arme zwijntjes of als er een mens het leven laat in een woningbrand. ok, het is erg maar sommige mensenlevens zijn erger.
  • marc verkest

    6 jaar geleden
    Sommige kenners zijn weer bezig ze. De boeren beledigen enz..... maar als er een barbecue is en er ligt een stukje varken op de rooster dan denken ze er niet aan. Wat denk je dat de varkens gekweekt worden in de C&A. En als eens gehoord wat een ravage ratten kunnen aanrichten? Die strontbeesten vreten alles kapot. En al de goede verdelging producten mag men niet meer gebruiken. Dus uitroeien onmogelijk.
  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Ramtoeristen zwaar beboeten!!