Instagram/Twitter
Volledig scherm
© Instagram/Twitter

Man grijpt Leanna (26) bij achterste maar zou vast twee keer nagedacht hebben als hij geweten had wat haar hobby was

Buitenland“Je bent een Amerikaanse, je vond het vast lekker.” Dat kreeg Leanna Carr (26) uit Fort Collins in Colorado te horen toen ze op vakantie in Ierland plots in haar achterste werd geknepen door een onbekende man op straat. Wat hij niet wist, was dat de vrouw – ondanks het feit dat ze maar 63 kilogram weegt – een fanatiek powerliftster is. En dat ze zich niet zou laten doen.

25 reacties

  • Marnix Jonckheere

    6 jaar geleden
    Coole dame ! En moedig !
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Schitterend. Aangifte doen is zinloos want het is geen prioriteit, je hebt geen bewijs en je vindt die vent niet meer terug, zelfs al zou je zoeken. Onmiddellijk op zijn plaats zetten. Zouden meer mensen moeten doen. De aanval is geen ramp, geen verkrachting, maar allerminst gepast. De reactie is ook niet levensbedreigend of mensonterend, maar heeft wel een afradend effect.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Het zijn helaas de creeps die vrouwen op deze manier de stuipen op het lijf aanjagen waardoor deftige mannen net niets meer durven te doen uit angst voor aangifte. Dus strenge straffen zijn nodig. Foto van de man maken en aangeven voor aanranding.
  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    Jan, een vrouw die zomaar aan het achterste van een vreemde man begint te voelen, ik moet het nog meemaken. Maar àls het gebeurt, zou die man zich ook mogen verdedigen.
  • patrick jonckheere

    6 jaar geleden
    Had hem moeten slaan recht op zijn neus, ging niet meer protesteren. Sommige mannen denken dat ze alles mogen en dat alles is toegelaten. Mooie of geen mooie knijponderdelen: blijf er met uw handen vanaf.