Kos
Volledig scherm
© Kos

Zoveelste opdoffer voor Uplace: Grondwettelijk Hof fluit Vlaamse regering terug over vergunning

Het veelbesproken Uplace-project in Machelen heeft een zoveelste opdoffer gekregen. Het Grondwettelijk Hof oordeelt dat een verlopen handelsvestigingsvergunning van Uplace onrechtmatig is gereactiveerd door een decreet van de Vlaamse regering. Voor oppositiepartijen sp.a en Groen is het tijd om het Uplace-project definitief te begraven.

32 reacties

  • alain van reybrouck

    6 jaar geleden
    Inderdaad zolang de N-VA dit project wilt zal men langs alle kanten proberen om dit "project" door te duwen, ongeacht onze mening...de kracht van de verandering...
  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Hoe kan het eigenlijk dat tijdens een crisis periode waarin facturen torenhoog gingen en leefbaarheid omlaag er zoveel gebouwd en belasting geld uitgegeven werd aan niet dringende projecten. Ook vernieuwingen mogen eens onder de loep genomen worden daar waar in het gerecht de plafonds van de kantoren naar beneden duiken worden gevels verfraaid.
  • bob jansens

    6 jaar geleden
    misschien moeten de politici die destijds dit "brown field convenant" goedgekeurd en ondertekend hebben om nadien tegen dit project te zijn dan ook maar uit eigen zak de schadevergoedingen betalen
  • anna geulen

    6 jaar geleden
    De manier waarop de Vlaamse regering zegge NVA dit dossier tegen alles en iedereen in blijft verdedigen roept toch vragen op.
  • censor

    6 jaar geleden
    Is dat geval nog niet van de baan ? Wat zit daarachter..Money ? De NVA zou beter eens de belastingen aanpassen, zeveraars.