De nieuwe iPad 2018.
Volledig scherm
De nieuwe iPad 2018. © Tweakers

De nieuwe iPad 2018: Apple blijft de onbetwiste koning van de tablets

MultimediaVoor een richtprijs vanaf 350 euro haal je momenteel de nieuwste versie van de 'koning der tablets' in huis, de iPad 2018 van Apple. Deze 5 dingen moet je weten voor je naar de winkel holt.

19 reacties

  • Luc D'haese

    6 jaar geleden
    Pff een “echte it er” kan natuurlijk niets bijverdienen aan aan Apple product. Als er geen vallen verstand van hebt zoals ikzelf koop je een nieuwe Mac na zeventien jaren omdat alles toch geëvolueerd is, ondanks dat hij nooit één krimp gaf of een interventie noodzakelijk was. Eelde voor de air pad na enkele jaren ambetand dat je geen reden kan bedenken om toch een nieuwe te kopen.
  • RDC RDC

    6 jaar geleden
    Ik zie minder en minder apple producten in mijn omgeving... tis gewoon een luxeding dat zen tijd voorbij is. persoonlijk heb ik liever ook een windows machine zoals een Surface.. prachtig ding
  • Stefan Vantstraat

    6 jaar geleden
    Alleen jammer dat ze niet met een nieuwe iPad Mini komen. De standaard iPad vind ik net iets te groot en te zwaar om aangenaam te surfen en te lezen. (En mee te nemen)
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ik zie niet waarom iemand die een Apple product gebruikt per definitie geen kennis heeft van ICT. Wat ik wel leuk vind bij Apple producten is dat je geen cowboy hoeft te spelen en zelf voor je veiligheid moet zorgen mbt. virussen.
  • bert mellen

    6 jaar geleden
    in mijn proffessionele omgeving in de ict zijn apples toch eerder de uitzondering. wordt veeleer gebruikt door het gewoon kantoorpersoneel en ook daar zie je ze steeds minder heb ik de indruk