BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Werknemers Lidl spuwen hun gal: "Ik leg dagelijks soms tot 15 kilometer te voet af tussen de winkelrekken"

Bij supermarktketen Lidl wordt er nu al drie dagen gestaakt. Gisteren bleven zowat 140 winkels dicht, vandaag sloot een 100-tal vestigingen de deuren. De reden? Het personeel is de te hoge werkdruk beu. Misnoegde Lidl-werknemers uitten hun ongenoegen aan RTBF. De directie en vakbonden houden deze namiddag een verzoeningsoverleg.

356 reacties

  • Alfons Van Roie

    6 jaar geleden
    Amai ik doe elke dag minstens 15 kilometer en dan nog meestal tussen de 15 en 45 meter omhoog en omlaag via trappen en kooiladders maar jullie hebben echt wel een zwaar beroep amai amai
  • eric stassen

    6 jaar geleden
    99%van de Lidl werknemers klaagt helemaal niet. Dít is opgezet spel van de vakbonden.vakbonden zijn gewoon niet meer van deze tijd.
  • Guy P. R. Rassart

    6 jaar geleden
    een wandelaar doet gemiddeld 5 km per uur 15 km op 8 uur dat valt mee
  • Maarten Joossens

    6 jaar geleden
    Waarom heeft de overgrote meerderheid hier meer sympathie voor een Duitse multinational met een bedenkelijke reputatie dan voor Belgische werknemers zoals u en ik? Mensen staan heus niet te springen om te staken, als ze het wel doen is de emmer overgelopen. En 'mijn job is erger' is geen valabel argument, niemand beweert dat enkel de werksituatie van Lidl-werknemers voor verbetering vatbaar is. Een klein beetje inlevingsvermogen en empathie, is dat echt te veel gevraagd?
  • Glenn Ohst

    6 jaar geleden
    oei oei is dat al? 15km ik moest in het begin meer afleggen voor een laag loon. Maar ik deed het wel omdat ik het geld nodig had. Dit zijn zeveraars!