Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Vermist meisje van 13 dood teruggevonden nabij Lille, moordenaar leidt politie naar het lichaam

BuitenlandAfgelopen nacht werd het lichaam van een meisje van 13 dood teruggevonden in Quesnoy-sur-Deûle, een Frans dorp niet ver van Lille. Het gaat om Angélique Six, die sinds woensdag vermist was. Volgens de politie werd er ook een verdachte aangehouden. De man zou zelf bekend hebben en de politie naar het lichaam hebben geleid.

79 reacties

  • Geert Vermeiren

    6 jaar geleden
    Je bent geen mens meer als je zo een lief en onschuldig kind uit puur egoïsme vermoord. Veel sterkte voor de ouders en andere familieleden die het heel zwaar zullen hebben.Hun verdriet is voor de rest van hun leven.
  • Willem Pots

    6 jaar geleden
    Maak om te beginnen plaats in onze gevangenissen door alle niet-belgen terug te sturen naar eigen land (een broodrooster die niet werkt zoals het hoort, stuur je toch ook terug?). Dan hebben we meteen voldoende plaats voor onze eigen criminelen!
  • Robin Pauwels

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat ze hem nu tussen de gewone gedetineerden steken. Kan hij tanden bijeen rapen.
  • Vinaye-Willy Dunon Ernes

    6 jaar geleden
    Onze gevangenissen zitten vol. Daarom lopen zo een beesten rond. Justitie help België en de brave eerlijke burgers!
  • sandra segers

    6 jaar geleden
    Rust zacht lieve meid ✝ 't zal u kind maar zijn... Vreselijk wat voor vuile smeerlappen er toch bestaan..jakkes Heb zelf dochter van net 14. Wens de ouders en nabestaanden veel sterkte met hun grote verlies...