© AP

Dit huwelijksgeschenk krijgen prins Harry en Meghan Markle van de Britse Queen

Prins Harry en Meghan Markle kondigden al aan dat ze geen huwelijkscadeau willen ontvangen van hun gasten, maar dat regeltje gaat niet op voor de Britse Queen. Zij schenkt haar kleinzoon en zijn bruid een buitenverblijf én een belangrijke adellijke titel die pas op het huwelijk onthuld zal worden.

VVA

Prins Harry en Meghan Markle zullen op hun koninklijke bruiloft erg weinig huwelijksgeschenken in ontvangst kunnen nemen, omdat ze hun gasten expliciet gevraagd hebben om in hun naam geld over te maken naar goede doelen, maar het koppel blijft zeker niet met lege handen achter.

Zo krijgt het koppel van de Britse Queen een buitenverblijf op een landgoed cadeau. Het gaat om York Cottage op Sandringham in het oosten van Engeland, waar ook prins William en Kate middleton een buitenverblijf hebben. Ook zij kregen dit als huwelijksgeschenk van Queen Elisabeth aangeboden. Het huis zal ongetwijfeld nog grondig verbouwd moeten worden, aangezien het momenteel in kantoorruimte en woonunits voor het personeel is opgedeeld.

Maar daar blijft het verder niet bij. Op hun huwelijksdag zal het koppel immers ook een belangrijke adellijke titel krijgen van de koningin. Verwacht wordt dat prins Harry en Meghan Markle zich straks, net als prins William en Kate Middleton, hertog en hertogin zullen mogen noemen. De hertogdommen Sussex en Clarence lijken de grootste kanshebbers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer