Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Europeanen kopen meer elektrische auto's

Elektrische auto's worden meer verkocht in Europa. In de eerste drie maanden van dit jaar zijn ongeveer 70.000 elektrische auto's verkocht in de Europese Unie. Dat is bijna 50 procent meer dan in de eerste drie maanden van 2017.

7 reacties

  • rudy poelmans

    6 jaar geleden
    Ik heb nu 2 weken een nieuwe wagen. Stond op het punt een elektrische te kopen. Wat zonnepanelen bijplaatsen en ........stop. Prosumententax zit in de weg. Dit zou me meer dan 1.000 euro per jaar extra kosten bovenop mijn toch al zeer dure investering.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Hopelijk houden onze kerncentrales het nog een tijdje. En blijft het stormachtig, voor de draaimolentjes.
  • Ed Moon

    6 jaar geleden
    Privé EV bestuurder hier sinds 2 jaar. Het rijcomfort van elektrisch is gewoon beter dan ICE. Ik zou nooit terug naar ICE wagen willen gaan. Enigste minpunt is voor mij inderdaad de aankoopprijs. Het opladen gebeurt voor namelijk thuis 's avonds en soms bij oplaadstation (met gezellig praatsessie met andere EV-rijders) Ik rijd wel met de elon musk wagentje ;)
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De meeste zijn dan nog door bedrijven gekocht die ze volledig inbrengen voor bedrijfskosten ,particulier zal amper te vermelden zijn wat aan E wagens is verkocht.
  • Daniel Corstjens

    6 jaar geleden
    Ik wil er ééntje op windenergie!