© Bart Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© © Bart Leye

Barbecue voor veggies: de ultieme tips van groentenchef Seppe Nobels

Barbecue staat nog te vaak synoniem voor vlees, véél vlees. Maar ook met groenten kan je verrassend uitpakken, aldus groentekok en ‘Grillmaster’-jurylid Seppe Nobels.

6 reacties

  • Rudy Persoons

    6 jaar geleden
    Volledig akkoord met Wilfried. Heb één keer gekeken in de veronderstelling dat je toch ook wat bruikbare tips zou meekrijgen. Niet dus. Op die manier had het programma tenminste nog een meerwaarde kunnen hebben
  • Wilfried Ankaer

    6 jaar geleden
    Waarom tonen de "masters" hun kunnen nooit bij hun programma grillmasters. Mensen willen iets bijleren en het enige dat we te zien krijgen zijn amateurs die beoordeeld worden. Het zou beter zijn dat ze achteraf na een proef eens tonen hoe zij het zouden doen.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Verschroeid voedsel, groenten of vlees; het is allemaal even ongezond. We hebben dure keukenmaterialen, waarom dan op open vuur werken?
  • PIETER ROGIERS

    6 jaar geleden
    Perfect om te eten bij een lekker stuk vlees!!!
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Konijnenvoer op een BBQ ? Een hele pompoen tot daartoe maar toch geen kokosnoot !