BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De Block: "Principeakkoord over sancties langdurig zieken"

Er is binnen de regering een principeakkoord over de re-integratie van langdurig zieken op de werkvloer, en daarbijhorende sancties. Dat zegt een woordvoerder van minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block. N-VA reageert tevreden op het principeakkoord.

182 reacties

  • danny verbeeck

    5 jaar geleden
    Ongenoegen en afschuw voor deze regering , is dit terecht ?
  • james vroman

    6 jaar geleden
    deze dames en heren zijn klaar om :als de kiezer het wil u verder uit te benen tot op het bot ..enig voordeel het slachten zal verdoofd gebeuren ...
  • Line B

    6 jaar geleden
    Als ze echt willen besparen....... hadden ze al lang iets gedaan aan al die dik betaalde vastbenoemde ambtenaren die de hele dag niets doen behalve in de weg lopen!
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Zoals altijd zijn er rotte appels, mensen die het systeem uitmelken. Zoals steeds maakt de regering dezelfde fout door te veralgemenen en iedereen af te straffen voor het geprofiteer van een bepaalde groep. Je zal vandaag de dag maar een modaal werknemertje zijn van 45 of ouder, met een zwakke gezondheid of net ontslagen. Dan is de maatschappij niet mals hoor. Arm? Eigen schuld. Ziek? Eigen schuld. Alleen wie rendeert, telt mee, de rest kan de pot op.
  • Marc Hayen

    6 jaar geleden
    Verder blijven stemmen lijk vorige verkiezing en het wordt nog véél leuker!