Pieter Gerkens en Ruud Vormer tijdens Club Brugge-Anderlecht in de reguliere competitie.
Volledig scherm
Pieter Gerkens en Ruud Vormer tijdens Club Brugge-Anderlecht in de reguliere competitie. © Photo News

PO1-preview van Club Brugge-Anderlecht: "De Brugse twaalfde man stuwt z'n spelers vooruit en zal het Anderlecht nóg moeilijker maken"

Play-offsWordt Club Brugge - Anderlecht dé beslissende match van het seizoen? Als Club wint, mag het zich opmaken voor het titelfeest. Maar Anderlecht kan de titelrace nog altijd spannend maken. In deze preview blikken wij alvast vooruit naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht, mét de visie van een ex-speler van beide clubs: Marc Degryse, onze huisanalist. 

17 reacties

  • Mie Van Gestel

    6 jaar geleden
    Erwin,dat is goed gezegd,maar dat geldt ook zeker voor u en alle paarse supporters.Of is Verhaeghe hier nog niet dikwijls genoemd voor omkoping.Ik denk wel dat ge wedstrijd gezien hebt vandaag.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    alain vandezande paar jaar geleden toen rsca zeer aanvallend speelde en redelijk wat penalty's had was de reactie bij de brugse boeren totaal anders dan wat jij nu zegt als verdediging voor de vele brugse penalty's. dus conclusie als het voor brugge is dan is het altijd juist als het voor rsca is dan is het omkoping
  • Marc Maes

    6 jaar geleden
    Rustig Alain rustig.....moet jij nog niet aan het stadion zijn? Of rustig in het zeteltje zitten zeker?
  • Paul Van den Bruel

    6 jaar geleden
    Gert Lans, vergeet niet dat Club in de reguliere competitie zoveel meer matchen gewonnen heeft dan Anderlecht alsook het doelpuntensaldo was enorrm. Dat Club zoveel meer penaltys dan Anderlecht heeft gekregen ligt aan de vorige feiten. Maar dat willen de Clubbashers natuurlijk niet inzien. Go Bruges. Met een drawn ben ik reeds tevreden.
  • jan baert

    6 jaar geleden
    Gert zwans kun je nu je commentaar eindelijk eens voor uzelf houden zeveraar