.
Volledig scherm
. © Photo News

Ex-motorcrosser Eric Geboers dood teruggevonden in recreatievijver Mol

BinnenlandNa een urenlange zoektocht is het lichaam van ex-motorcrosser Eric Geboers (55) gevonden in recreatievijver Miramar in Mol. Dat bevestigt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. Geboers sprong gisterenavond uit een plezierboot om een hond te redden, maar kwam niet meer boven. Intussen raakte bekend dat de hond het incident heeft overleefd. Het beestje kon zelf naar de kant zwemmen. 

204 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Kwam hij al niet in het woelige jaar 2000 in contact met de ijskoude advocaten entourage van leningen en opzegging van "vlucht"contracten ? Lag zijn "zen" dan ook niet teveel in de liefde voor... nadien allee... contactsleutels zitten er misschien nog op voor een mogelijke herstart (, @ didier de coster) als dat ook al een troost kan en mag zijn.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Zonde dat hij niet wist dat elke hond kan zwemmen en zichzelf redt, nu is hijzelf er spijtig genoeg niet meer en de hond weet niet beter.
  • Pierre van Damme

    6 jaar geleden
    een grote kampioen in de motorsport ,dat hij ruste in vrede veel sterkte aan de familie en vrienden .
  • marc blommaert

    6 jaar geleden
    @michel de blay zo is me eveneens altijd verteld wordt het verbloemd?
  • JOHAN Goossens

    6 jaar geleden
    "THE KID"was een gast met ballen,dikwijls naar gaan kijken en was meestal ook zeer aanspreekbaar,zonde altijd zo'n atleet geweest en dan op zo'n spijtige manier aan uw einde komen