© Instagram

Natalia post waterpretfilmpje vanop vijver waar Eric Geboers om het leven kwam: “Respectloos”

Een filmpje dat zangeres Natalia dinsdagavond op haar Instagramprofiel postte, is bij verschillende mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Op de beelden is te zien hoe de zangeres vrolijk aan het waterskiën is op de Miramar-waterplas in Mol, de plaats waar daags ervoor nog maar pas het lichaam van motorcrosslegende Eric Geboers (55) werd teruggevonden.

nadb

Genieten van het mooie weer en samen met enkele vrienden waterskiën in het private recreatiedomein Miramar om vervolgens wat te dollen met de honden in het water. Op eender welke andere dag zou de Instagram-story van Natalia allicht probleemloos passeren en vooral positieve berichten genereren.

Vandaag lokt het echter negatieve reacties uit. “Dit is toch compleet respectloos”, meldden enkele lezers ons. Daags eerder werd op exact dezelfde plaats immers het levenloze lichaam van voormalig motorcrosskampioen Eric Geboers (55) gevonden. Geboers kwam dit weekend om het leven door verdrinking nadat hij in het water was gesprongen om zijn hondje te redden. Vandaag nog bevestigde het parket dat Geboers wel degelijk de verdrinkingsdood gestorven was.

Dat de zangeres net op die plek in het water duikt en zich amuseert tot daar aan toe, maar dat ze daar ook ongegeneerd beelden van post is voor enkelen een brug te ver. Het management van Natalia wenste zelf niet te reageren op de commotie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER