Ali Khamenei.
Volledig scherm
Ali Khamenei. © EPA

Iraanse opperste leider dreigt uit het nucleair akkoord te stappen: "We moeten duidelijke garanties krijgen"

IranDe Verenigde Staten mogen dan het nucleaire akkoord met Iran opgeblazen hebben, de vijf overige verdragspartners blijven de deal wel steunen. Teheran wil zijn verplichtingen voorlopig naleven, maar eist van Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland duidelijke garanties.

10 reacties

  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Een land dat verzuipt in de olie en heeft beter gesofistikeerde nucleaire installaties dan sommige westerse landen!Eigenaardig!Daarbij ze zijn nog nooit gestopt met hun ontwikkeling.Langs de ene kant wringen ze het westen langs alle kanten door te dreigen !Europa ,Rusland en China denken aan hun economische relaties met dit land en zeker Frankrijk met zij grote bestellingen voor vliegtuigen om maar van Rusland te zwijgen met zijn militaire uitrustingen voor het leger.Centen daarom draait het!
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Ik zou niet graag in dat land wonen met die fanatieke geestelijke leiders.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Begrijpelijk, waarom duldt de USA wel dat israel een A-bom arsenaal heeft en Iran dat niet zou mogen hebben om evenwicht in die explosieve regio te bewaren ?
  • Francois VERHEYEN

    6 jaar geleden
    Europa moet zich distantiëren van de US, gedaan met Amerika en Israël te volgen in hun oorlogs-politiek'.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    "Ze zijn nooit gestopt". Bewijs dat dan maar eens, in plaats van Fox en Breitbart na te praten. Anders maak je jezelf belachelijk. En niet Bibi's powerpoint van vijf jaar geleden, anders maak je jezelf nog belachelijker.