BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Directie Brussels Airlines ontkent dat er 190 banen op de tocht staan

De integratie van Brussels Airlines in Eurowings, de lagekostendivisie van moedergroep Lufthansa, zou in Brussel zo'n 190 banen op de tocht zetten. Dat staat vandaag in De Tijd en L'Echo. Vooral bij het administratief personeel en de ondersteunende diensten zouden banen bedreigd zijn. De directie van Brussels Airlines ontkent dat er banen op het spel staan. 

26 reacties

  • Kevin Cannoot

    6 jaar geleden
    Dank u Jan Latour. Ik zit bij grondpersoneel. Wij doen het voor peanuts maar klagen niet. Zijn meer slachtoffer dan je denkt (sommige gefrustreerden uit de cockpit werken het op ons uit). Ben ook scheidsrechter, we fluiten voor de clubs (jeugd), zeker niet voor Brussel (KBVB).
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Ja mevrouw Hinneman, bij Lufthansa hebben de piloten al meer gestaakt. Maar dat is géén bedrijf in moeilijkheden zoals Brussels Airlines. Lufthansa maakt al tientallen jaren winst - in tegenstelling tot Brussels Airlines waar er nog maar een paar jaar winst is.
  • Laetitia Dubois

    6 jaar geleden
    Dat ze beginnen met al die stakers te ontslaan.
  • Roland Desnyder

    6 jaar geleden
    Geen respect voor de stakers , wij zijn altijd de dupe ...het is te hopen dat Duitsland de onnozelaars goed onder handen neemt en desnoods BA opdoekt ...met hun domme stakingen telkens ...arrogante grootverdieners , je hebt voor die job gekozen ..doe ze dan of ga doppen !!!
  • Anita Hinneman

    6 jaar geleden
    Wat jullie vergeten is dat de Lufthansa piloten in het verleden al veel meer gestaakt hebben dan bij (ex) Brussels Airlines...