REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Volkswagen roept 9.000 wagens terug in België

Zowat 219.000 wagens van het Volkswagen-model Polo en 191.000 auto's van de Seat-modellen Ibiza en Arona worden teruggeroepen wegens een probleem met de gordelsluiting. Dat heeft een woordvoerder van het autoconcern Volkswagen bekendgemaakt in Wolfsburg. In België gaat het naar schatting om ruim 6.000 Volkswagens en ruim 3.000 Seats, zo is vernomen bij invoerder D'Ieteren.

5 reacties

  • Peter Bevers

    6 jaar geleden
    Sjoemelen? Flauwe reactie Ronald Boudewijns, dit zijn preventieve acties zoals er bij elk automerk voorkomen.Niets mis mee. Ik heb sinds 3 maand mijn 3e nieuwe Seat en rijdt al 25 jaar zonder zorgen, met een perfecte dealer service.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ja frans, dan zou ik toch die rekening niet betalen. Garagist doet nog altijd niet wat hij denkt te willen doen. En heb je klacht ingediend bij Audi?
  • frans wimpers

    6 jaar geleden
    gewoon een middeltje om mensen naar de garage te lokken ,heb het zelf ondervonden, mijn audi moest binnenkomen om een nieuw stuk in de airco te vervangen werd tevens een onderhoud gedaan en op het einde heb een flinke rekening gekregen maar het betreffende onderdeel was niet in stock, en dus niet vervangen na 6 maanden nog niets van de dealer gehoord maar ik heb wel de rekening betaald
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    En ze blijven sjoemelen.....
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Heb ook eens een defect gordel slot gehad, ver buiten garantie, hebben ze toch gratis vervangen. Top-service bij VW!