© Bags of Love

Heerlijk warm, dus trek eens een badpak aan met prins Harry of Meghan op

In de aanloop naar hun huwelijk zijn er al heel wat accessoires in omloop gebracht van prins Harry en Meghan Markle, maar de badpakken van Bags of Love slaan werkelijk alles. Of wat zou je er van denken om met hun uitvergrote hoofd op je aan het zwembad te gaan liggen?

flb

Poppetjes, serviezen, bier, noem maar op en er werden de afgelopen weken versies van uitgebracht met daarop de hoofden van prins Harry en Meghan Markle. Op 19 mei vindt hun huwelijksplechtigheid plaats en dus is alle gekte in Groot-Brittannië en ver daarbuiten al losgebarsten. Hoewel het weer in Engeland bijzonder wisselvallig is, zijn de badpakken met hun hoofd erop bestsellers bij printshop Bags of Love.

De badpakken zijn zelfs zo populair geworden dat ze ze standaard aanbieden op hun website. Maar wie dat wil, kan ook zelf een foto van het verliefde stel zoeken op Google en dat insturen om er een uniek exemplaar mee te maken. Die zijn verkrijgbaar vanaf zo'n 30 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer