Volledig scherm

Cannabisboer Lagrou wil uit de cel voor dringende operatie: "Anders wordt hij blind"

Cannabisboer Patrick Lagrou uit Zandvoorde bij Ieper wil via de kortgedingrechter zijn vrijlating bekomen. "Hij moet dringend geopereerd worden aan zijn ogen, anders wordt hij blind", zegt zijn nieuwe advocaat Yen Buytaert aan VTM NIEUWS. Lagrou zit in de cel, onder meer omdat op zijn boerderij de grootste cannabisplantage van Europa ontdekt werd.

25 reacties

  • Clement Alfons

    6 jaar geleden
    Zo een operatie gebeurt overal in dagopname, s morgens binnen en om 16 uur naar huis, heb dat zelf ook aan beide ogen moeten laten doen, dus 2 X dagopname en erna 2 X op controle, de rest is zever.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Het is zijn eigen schuld de 1 keer was vrij door procedure fouten Gekje @ Vanherberghen ;Kalle Waar ! maar was beschermd door??,?? Maar wij die zelfs geen familie zijn moeten daarvoor niet boeten !!meer dan 1 is daardoor al in ziekenhuis beland
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Er al wel een rechter te vinden zijn die hem zal vrijlaten. Waarom ? Omdat de rechter almachtig is wegens de scheiding der machten. Hij is doen vrij. Met de zegen van Geens.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    waarom die familie naam ??8* en dan krijgen naamgenoten gansters aan deur slaan ons kort en blauw Voor ?? Dus zullen alle kranten en nieuws ieder veroordeelde drugs of ande met familienaam 8 keer benoemen?? Zal weer een pretje worden in komende weken!!
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Wat dagelijks in de Antwerpse haven aan drugs binnenkomt is nogal wat anders dan de cannabisboer Lagrou. De dag komt dat Cannabis zal gelegaliseerd worden en dan? Geef die man een tussentijds verlof, een tijdelijk uitstel, zodat hij zich kan laten behandelen. En wellicht zal hij dan later in staatsopdracht gelegaliseerde cannabis mogen kweken, want hij kent er wat van.