rv
Volledig scherm
© rv

"Het was bijzonder warm": bestuurster Lijnbus reed met opzet met open deur (en ze krijgt naast kritiek ook steun)

De vrouwelijke chauffeur die vorige week tussen Waregem en Kortrijk reed in een lijnbus waarvan vooraan een deur openstond, heeft dat bewust gedaan omdat het te warm was. “Maar ook in dat geval kunnen we zoiets niet tolereren”, klinkt het bij De Lijn.

47 reacties

  • myriam Elhaddouchi

    6 jaar geleden
    Je kinderen moeten maar eens op de bus ziiten.En pas als er een ongeval gebeurd dan gaan de poppen aan het dansen .Nu vinden jullie het niet erg aan jullie reactie te lezen .Onverantwoord vind ik het . Wij moeten onze autogordels ook dragen .Ook onze kinderen verklikken wat niet meer dan normaal is . Waar is haar Verantwoordelheidszin et het leven van anderen spelen .
  • didier dossche

    6 jaar geleden
    Vroeger deden ze dat ook dus stop met dat geklaag altijd
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Veiligheid komt toch niet in het gedrang hierdoor. Elke reiziger moet achter de gele lijn blijven. Hierdoor sta je minstens een meter van die deur af. Dus wat is nu eigenlijk het probleem?
  • Pascal Barth

    6 jaar geleden
    Nochtans, 75 % van de bussen heeft airco. Als de vrouw hiervoor ontslagen zou worden, dan zou dat heel straf zijn. Die bussen zijn rijdende serres...fout ligt bij de lijn zelf die onvoldoende investeerde...
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Kunnen we deze vrouw nu aub met rust laten ? Het moeien met andere mensen, al dan niet aan het werk, en tegenwoordig het bijhorende fotograferen, mag stilaan stoppen. Zoals ik al zei: ik zie er geen graten in. De trein die mij gisteren terug naar huis bracht, had trouwens ook niets dan open ramen.