Israelische soldaten staan boven op een tank vlakbij de noordelijke Gazastrook. De Israëlische luchtmacht heeft deze nacht meerdere doelwitten in de Gazastrook gebombardeerd. Volgens het Israëlische leger werden "terroristische doelen van Hamas" - de islamistische beweging die de plak zwaait in de Gazastrook - in het noorden van Gaza geviseerd. Archieffoto.
Volledig scherm
Israelische soldaten staan boven op een tank vlakbij de noordelijke Gazastrook. De Israëlische luchtmacht heeft deze nacht meerdere doelwitten in de Gazastrook gebombardeerd. Volgens het Israëlische leger werden "terroristische doelen van Hamas" - de islamistische beweging die de plak zwaait in de Gazastrook - in het noorden van Gaza geviseerd. Archieffoto. © REUTERS

Israël voert nachtelijke bombardementen uit in Gazastrook

De Israëlische luchtmacht heeft deze nacht meerdere doelwitten in de Gazastrook gebombardeerd. Dat meldt het Israëlische leger op Twitter. "De aanvallen werden uitgevoerd in een reactie op hevig geweervuur met machinegeweren gericht op de stad Sderot", luidt het.

32 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Tarik Akan. Onmensen? Neen nog niet zolang geleden noemde men hen zo vooraleer opgestookt te worden. En dat wil Israël nu verhinderen, begrijp je?
  • Linda Speelman

    6 jaar geleden
    Jan Hevert. Weet je dat gaza 2 grenzen heeft met Egypte, maar die zijn bijna altijd gesloten. Dus Egypte mag wel grens sluiten (voor hun eigen broeders)??
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Jan Hevert. Ja bunkers en .......euh tunnels vooral. En het geld dat bedoeld is voor de burgerbevolking gaat in de zakken van Hamas !! Je zou je voor minder keren tegen Hamas......als je je leven beu bent.
  • Jan Hevert

    6 jaar geleden
    Gaza is het grootste concentratiekamp in de wereld, waar het israëlische leger alles controleert wat er binnen komt. Cement bv mag niet binnen, want men zou er bunkers kunnen bouwen. Vissers mogen niet op zee. Burgers mogen geen familie bezoeken in de andere bezette gebieden,... Je zou voor minder extremistisch worden.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Tom Mot. Het westen weet meer dan wie ook wat ze het volk van Israël heeft aangedaan. Daar al eens aan gedacht?