Tracy Garcia (52) werd aangevallen en verscheurd door de honden van de buren.
Volledig scherm
Tracy Garcia (52) werd aangevallen en verscheurd door de honden van de buren. © Screenshot KXII

Gruwelijk: vrouw (52) doodgebeten door zeven 'worsthondjes' van de buren

DierenDe Amerikaanse politie is er in geslaagd een vrouw te identificeren die was doodgebeten door zeven honden. Tracy Garcia (52), een moeder van twee kinderen, kwam op een gruwelijke manier om het leven.

11 reacties

  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    sariina zeppieri, inderdaad weinig reacties en sommige heel belachelijke, nietwaar "geert noels", trouwens "Patrick Goebel” gij moet in de politiek gaan, jonge jonge toch, zielig ventje, beter belasting op uwe “belachelijke” zever....
  • Karl Renier

    6 jaar geleden
    iemand die denk dat een hond niet bijt zou nooit een hond mogen hebben.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Geert Noels er is een wet in België die het aantal honden beperkt. Je mag niet meer dan 5 honden hebben zonder vergunning.
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    @geert noels: een Belgische wetswijziging die effect gaat hebben in Oklahoma? Daar zal volk komen naar kijken. Trouwens, die wettelijke beperking bestaat al in België! @Magdalena Verschaeren: inderdaad, veel minder gevaarlijk dan mensen. Die honden hebben dat niet zomaar gedaan. We weten niets van wat er gebeurde, maar onze oordelen zijn al geveld!
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    De Honden, een Teef met haar nest, leefden wild in een bos op het terrein. Je kan de eigenaar van het terrein beschuldigen maar evengoed de Vrouw die op het terrein kwam. En Geert, leer lezen, het gebeurde in de USA, niet België en als er al iets beperkt moet worden, dan wel de overbevolking van de Mens.