AFP
Volledig scherm
© AFP

Internet valt over zure blik Victoria Beckham op trouw Harry en Meghan: "Het is de 'derrière van Pippa' van dit huwelijk"

Victoria Beckham heeft zich laten opvallen op het huwelijk van het jaar tussen prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle in het Britse Windsor. Posh liep duidelijk niet over van enthousiasme, terwijl ongetwijfeld tienduizenden haar plaats zouden willen innemen. Op het internet regende het meteen reacties. Van "miserabele koe" over "zuurpruim" tot "dit is een huwelijk, geen begrafenis".

63 reacties

  • Jelle de Feyter

    6 jaar geleden
    Ik kan geloven dat ze niet lacht. Wie draag nu zo'n hoge hakken. Zal geen pretje zijn...
  • peter destoop

    6 jaar geleden
    @Jakke Troost. Ik heb ze nog nooit zien lachen. Denk dat haar bewerkt aangezicht het niet meer toelaat :o)
  • willy goelen

    6 jaar geleden
    Verkeerd programma geladen in haar computer , begrafenis in plaats van bruiloft .Kan voorvallen tegenwoordig met AI.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Over een hele dag gespreid kan men van iedereen zulke foto's nemen.
  • René Van Halen

    6 jaar geleden
    Meest gelezen artikel. Dat zegt veel over wat mensen bezighoudt.
  1. Jonge Brusselse strikt meest begeerde vrijgezel van Belgische koningshuis: Aymeric (18), zoon van prins Laurent, is verliefd
    PREMIUM
    royalty

    Jonge Brusselse strikt meest begeerde vrijgezel van Belgische konings­huis: Aymeric (18), zoon van prins Laurent, is verliefd

    Prins Aymeric (18), de zoon van prins Laurent, is dolverliefd. Hij komt voor het eerst zelf naar buiten met zijn vriendin Gersende. Op sociale media worden vlot hartjes uitgewisseld, al blijkt uit hun berichtjes aan elkaar dat ze al een keer uit elkaar zijn geweest, om zich dan te verzoenen. Wie is Gersende en hoe hebben de jonge geliefden elkaar leren kennen? “Als we niet hadden beslist om ons nog een kans te geven en opnieuw te beginnen, zouden we dit allemaal hebben gemist”
  2. Het emotionele verhaal van prinses Kate zal meer voor strijd tegen kanker doen dan peperdure campagnes
    Royalty

    Het emotionele verhaal van prinses Kate zal meer voor strijd tegen kanker doen dan peperdure campagnes

    De verklaring van prinses Kate (42) heeft de strijd tegen kanker in het Verenigd Koninkrijk een welkome duw gegeven. De opening van BBC News at Six, het zesuurjournaal, legde het openbare leven in het Verenigd Koninkrijk stil. In kroegen stokten gesprekken, toen de videoboodschap van prinses Catherine op de televisieschermen verscheen. Mensen bogen over hun telefoon om de pushberichten te bestuderen. Op straat brachten wildvreemden elkaar op de hoogte. De kankerdiagnose van de geliefde royal gaf de ziekte een reusachtig platform.