Wateroverlast op de E40 in Bertem.
Volledig scherm
Wateroverlast op de E40 in Bertem. © Twitter @ArneVanhoof

E40 opnieuw vrij na zware wateroverlast in Bertem

De E40 richting Brussel is opnieuw vrijgemaakt nadat de hevige regenval van deze ochtend wateroverlast had veroorzaakt in Bertem. Op foto's op sociale media is te zien hoe grote plassen water de snelweg moeilijk berijdbaar maken. Het probleem heeft ook tot grote verkeershinder geleid omdat drie van de vier rijstroken eventjes versperd waren. Wie vanuit Limburg naar de hoofdstad rijdt, moet rekening houden met anderhalf uur vertraging. 

19 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Ja wat de privé doet doen ze beter ! maar alles gaat in onderaanneming en de schuld en problemen verschuiven zo naar derden en die verdwijnen even snel als ze gekomen zijn en daarmee ook alle aansprakelijkheid zeer mooi die openbare contracten waar nooit iemand verantwoordelijk kan gesteld worden of ooit schade vergoedingen dient betaald te worden ook van garantie is er nooit sprake want ook dan is er plots sprake van faling en is de firma in kwestie weg !!
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Decennia lang is er niet gedaan hé Crevits en nu mag N-VA het oplossen.
  • Jeroom De Wilde

    6 jaar geleden
    Het geld voor onderhoud van wegen en rioleringen wordt uitgegeven aan steekpenningen (sorry, ik moet zeggen zitpenningen) van tientallen politici. Dus dat budget is op, verder is er de bouwhonger, elk stukje grond wordt opgehoogd om er een huis op te zetten. De straat is dan het laagste punt waar al dat water samenkomt
  • hasso Naciye

    6 jaar geleden
    Hier maken ze snelwegen en achter paar jaar is die kapot schande naar waar gaat mijn geld naar toe in wiens zak??
  • Bert Triau

    6 jaar geleden
    tja , als ge de kolken niet op tijd kuist .....