Photo News
Volledig scherm
© Photo News

12 vluchten geschrapt bij Brussels Airlines: "Technische problemen aan vliegtuigen"

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft vandaag twaalf vluchten vanuit Brussel moeten annuleren door technische problemen aan twee eigen vliegtuigen en aan toestellen van partner CityJet, die voor Brussels Airlines vluchten uitvoert. Ook zaterdag worden nog vier vluchten geschrapt. Dat is vernomen van Brussels Airlines-woordvoerster Kim Daenen.

21 reacties

  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Afrikaanse luchtvaartmaatschappijen zijn er beter aan toe !!!
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Ik denk dat Brussels airline hun eigen graf aan het graven zijn,ze gaan dezelfde kant op dan de toenmalige Sabena,Lufthansa gaat deze fratsen niet blijven slikken.En zullen op termijn de leege doos dat Brussels airline heet afstoten ,let op mijn woorden ,en dan heeft Belgie geen nationale luhthaven meer,behalve wat buitenlandse maatschappijen die dan na een tijdje ook ons land verlaten,zoals zo veel bedrijven hun voor gingen.Alles moet hier kapot met weer duizenden werkkelozen.
  • Frakke Nuyts

    6 jaar geleden
    Da gelooft toch geen mens.
  • Freddy Henslegers

    6 jaar geleden
    Dat noem ik verantwoordelijkheid opnemen. Kan dat niet in alle landen? Liever uitgesteld aankomen dan nooit.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    kunnen de piloten niet meer betalen waarschijnlijk,iedereen al op weg om schade vergoeding,dit excuus is een erg plat excuus zoeken onder terug betalingen onderuit te komen as al typisch belgisch