Keukeleire veroverde de leiderstrui, Vanendert de overwinning.
Volledig scherm
Keukeleire veroverde de leiderstrui, Vanendert de overwinning. © Belga

Vanendert en Keukeleire vieren samen feest: “Mooi toch, als je de prijzen zo kan verdelen”

WielrennenDagwinst? Check. Leiderstrui? Check. Lotto-Soudal steekt er met kop en schouders bovenuit in de Ronde van België. Jelle Vanendert (33) en Jens Keukeleire (29) verdeelden vandaag broederlijk de prijzen. “Mooi toch?”

8 reacties

  • Jean-Paul Vanden Abeele

    6 jaar geleden
    De Ronde van België blijft de Ronde van België. Het zijn altijd de afwezigen die ongelijk hebben (bv Q-S) En de Zesdaagse van Gent blijft de Zesdaagse van Gent. Twee GROTE wielerevenementen in wielerminnend België. jpv
  • Wim Follens

    6 jaar geleden
    Lotto start met hun team voor de klassiekers (op T. Benoot na). Van de andere renners ken ik er geen 10. Het zou gewoon een schande zijn als ze niet alles winnen tegen een bende 3de rangsrenners. Ik heb gisteren minuten gekeken en dan vlug electriciteit bespaard. Zonde dat zoiets uitgezonden wordt.
  • Jean-Pierre Roobaert

    6 jaar geleden
    Beste Luc, u kijkt dus blijkbaar liever naar een snuiver die jaren moest geschorst zijn dan naar een Belgische rittenkoers, proficiat man
  • Leon De Wettinck

    6 jaar geleden
    Toppers in Italië, welke toppers?
  • christoph vermeirssen

    6 jaar geleden
    beste Luc, ik kan begrijpen dat de Ronde van Italië een groter evenement is dan de ronde van België. Is wel een rittenkoeres met de nodige punten. Bovendien zijn Jelle, André, Jelle , Marcel, Jens geen pensenrenners. Deze ploeg heeft zich al bewezen de voorbije maanden en jaren. Ook Jelle tegen de wereeldtoppers in Waalse Pijl en ja ook in LBL.