(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Photo News

Bestuurder gevat die 155 km/u reed in zone 70

De lokale politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft gisteren bij snelheidscontroles op de R6 richting Antwerpsesteenweg 334 van de 1.340 voorbijrijdende bestuurders (25 procent) betrapt op overdreven snelheid en geverbaliseerd. Eén van de bestuurders reed 155 km/u waar hij 70 mocht. 

13 reacties

  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Dat zijn mensen die het niet zo nauw nemen met de wetten en de belastingen die ze niet betalen op deze manier betalen.Goed voor iets dus.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    30 50 70 zo kan je hele dag in de auto zitten op bepaalde uren kom ik 15min geen kat tegen dus ga niet zitten tuffen mensen of moeten we terug met paard en kar!!!
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Op sommige vier vaks wegen mocht je een paar jaar geleden nog 120km/h , toen nog maar 90km/h en nu is dat zelfs terug gebracht naar 70km/h ? En voor wat ? Om nog meer te kunnen flitsen want het aantal doden stagneert al jaren alhoewel de snelheid elk jaar omlaag gaat en de wagens veiliger worden ? !
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    @ oa. Frankie,Patrick,Bert en anderen wat zal jullie reactie zijn als een familielid zwaar of dodelijk gewond raakt door overdreven snelheid? En wat met de snelheid in de onmiddellijke buurt van waar u woont en de school van uw kinderen?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Tja, 70km/uur is ook een belachelijke snelheid op de meeste wegen. Moest men eens investeren in België om de snelheden haalbaar te maken dan pas zou er verkeersveilig kunnen gereden worden. Nu verliezen snelheidsborden stilaan hun waarde omdat ze belachelijk lage snelheden aankondigen. 30km/uur aan werken als er geen werken (meer) zijn bijvoorbeeld, 70km/uur op een baan waar men gerust 90 of zelfs 120km/uur kan doen.