Getty
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty

"Hij nam zijn moeder mee naar ons afspraakje": Vrouwen mogen dates schaamteloos recenseren in deze app

Van “Hij is veel kleiner in het echt” tot “Hij wilde meteen een trio”: datingapp Once laat vrouwen een recensie schrijven na een afspraakje, die op het datingprofiel van de bewuste man wordt gepubliceerd. Online datingexperte Lara Hallam (UAntwerpen) is kritisch: "Vrouwen kunnen eender wat schrijven als ze een blauwtje liepen."

18 reacties

  • Koen Vercammen

    6 jaar geleden
    Jean De Grande : maak je er niet druk in, je merkt aan haar uitleg toch direct wat voor man ze zoek, lekker oppervlakkig eerst en achteraf klagen dat ze een rot karakter hebben
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    ik wou dat ik nog een mama had die ik mee kon nemen,die zijn tenminste nuchter genoeg om te doorzien wie dat lief meisje aan de andere kant wel is,al kan je zelf ook wel snel genoeg merken of ze er op uit is om eurotjes te vangen,bekijk goed de kleding en beslis daar,maar pas op voor sommige verpakkingen,meestal weinig pak en veel bedrog
  • Marc Huyghebaert

    6 jaar geleden
    En waarom enkel de vrouwen???? Da’s discrimineren - moet man/vrouw/onzijdig zijn - waarom worden de makers van die app niet aangepakt?? Of denk je echt dat enkel de vrouwen rare dingen tegen komen misschien??
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Tina Colpaert, als ge 12 jaar moet daten en dan nog niet de ware gevonden hebt, mankeert er een en ander aan u. Ik heb het geluk gevonden ( al meer dan 10 jaar) bij de tweede date.
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    En mannen mogen dat niet???? Discriminatie!!!!