Een migrant wordt opgevangen op het strand. Voor de kust van Jemen zijn gisteren 46 migranten omgekomen nadat hun boot was gekapseisd. Dat meldt de aan de Verenigde Naties verbonden Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), die de foto maakte.
Volledig scherm
Een migrant wordt opgevangen op het strand. Voor de kust van Jemen zijn gisteren 46 migranten omgekomen nadat hun boot was gekapseisd. Dat meldt de aan de Verenigde Naties verbonden Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), die de foto maakte. © AFP

Minstens 46 migranten verdronken voor kust van Jemen

Voor de kust van Jemen zijn gisteren 46 migranten omgekomen nadat hun boot was gekapseisd. Dat meldt de aan de Verenigde Naties verbonden Internationale Organisatie voor Migratie (IOM). Zestien anderen zijn nog vermist.

7 reacties

  • Lode Lemmens

    6 jaar geleden
    Ik voel mij allesbehalve schuldig en zal mij hieraan ook nooit schuldig voelen. Ga maar bij de mensensmokkelaars aankloppen indien ge schuldigen wilt vinden. Met die nonsens altijd...
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Pieter, zullen we dan ook beginnen over alles wat de vinkingen in der tijd hebben gestolen? Of de Mongolen? Of gaat dat niet ver genoeg terug? De Romeinen dan? Of wat met neanderthalers en cro magnons?
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Pieter Goris, ik weet niet vanwaar jij het haalt dat ik mij schuldig zou moeten voelen over iets waar ik niets maar dan ook niets mee te maken heb gehad noch enige hand in heb gehad. Maar als je je zo schuldig voelt, waarom betaal je zelf dan niet meer belastingen om je eigen morele schuld af te betalen? Dat zal wel een brug te ver zijn zeker? Want het is nu eenmaal makkelijker om een wereldverbeteraar te zijn met je mond dan met je portemonnee!!!!
  • Paul Detandt

    6 jaar geleden
    Gewoon terugsturen, what's the problem ?
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Ik voel me helemaal niet schuldig Pieter, totaal niet. En dat de rijkdom hier te danken is aan de armoede ginder achter is larie.