Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Een beeld uit 'The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story'.Beeld rv

Een documentaire over hoe onze smartphone ons leven beïnvloedt? Of liever eentje over hoe Nederland in 1978 bijna wereldkampioen werd? Dit zijn onze tv-tips. Een volledig overzicht van het televisieaanbod vindt u hier.

VPRO Thema: Game of Phones

Hoe meer likes, hoe fijner. Hoe hoger het level, hoe beter. De smartphone lijkt ons leven tot één groot spel te maken. Het spelelement dringt op veel vlakken door: in de liefde, op de werkvloer, in de zorg en bij de politie. Wat zijn de gevolgen van die tendens? En wat is het spel dat tegelijkertijd aan de achterkant, door de bedrijven die deze apps bedenken, met óns gespeeld wordt?

Om 20.15 uur op NPO2.

The A-Team

Deze actiefilm is gebaseerd op de gelijknamige reeks uit de jaren 80, waarin vier Vietnam-veteranen opereren als huurlingen nadat ze ten onrechte van een misdaad werden beschuldigd. Dit keer werden de Vietnam-veteranen echter vervangen door Irak-veteranen. Geslaagde verfilming dankzij de aanstekelijke chemie tussen de hoofdrolspelers en de indrukwekkende actiescènes.

Om 20.35 uur op VTM.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Op 15 juli 1997 wordt modeicoon Gianni Versace doodgeschoten voor zijn huis in Miami door seriemoordenaar Andrew Cunanan. Wereldwijd barst er een ware mediastorm los.

In het tweede seizoen van de true crime-anthologiereeks American Crime Story wordt de waarheid achter de moord op modeontwerper Gianni Versace in 1997 uit de doeken gedaan. 

Lees meer over deze tv-reeks: "Versace's dood had voorkomen kunnen worden." (+)

Om 20.50 uur op Q2.

Andere Tijden Sport

'WK '78: de bittere nasmaak van een wereldtitel.' Wat was er gebeurd als de Nederlander Rob Rensenbrink in de finale van het WK in 1978 tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? We reizen met oud-internationals Arie Haan en Ernie Brandts terug naar Argentinië.

Om 22.15 uur op Q2.

Lees ook

Geselecteerd door de redactie