"Kevin en ik zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar", zegt Lesley-Ann. Het koppel trouwde vorig jaar in Las Vegas.
Volledig scherm
"Kevin en ik zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar", zegt Lesley-Ann. Het koppel trouwde vorig jaar in Las Vegas. © Kristof Ghyselinck

Lesley-Ann Poppe over haar strijd tegen de kilo's en haar concurrerende ex: "Als hij zich nu eens kalm hield..."

ShowbizzDe dagen van stoeipoes Lesley-Ann Poppe (39) zijn geteld. Nu ze goed op weg is om de laatste overtollige kilo’s kwijt te spelen, wil ze serieus genomen worden als zakenvrouw. Dat Lesley-Ann en haar man Kevin (30) daarbij op professioneel vlak stokken in de wielen worden gestoken door haar ex, is ze grondig beu. "Dat pesten is zo laag. Hij moet zich nu eindelijk eens leren te gedragen!", zegt ze in Dag Allemaal. 

6 reacties

  • Maureen Naert

    5 jaar geleden
    Heel veel succes gewenst met je carriere en ook met het gewicht dat je nog kwijtwil.Weet lesley-ann dat je een geweldig persoon bent waar ik enorm veel bewondering en respect voor heb.En je gewicht zal daar niks aan veranderen.Voor mij ben je een klassedame met het hart op de juiste plaats .Doe zo voort
  • Annie Darden

    6 jaar geleden
    Blijf dan uit de media !
  • André Vermaelen

    6 jaar geleden
    Veel succes gewenst met de laatste 50 kilo.
  • kurt ornelis

    6 jaar geleden
    als je zelf de media opzoekt moet je er niet van schrikken dat de media ook hard voor je kan zijn madam Poppe.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Mensen die andere mensen pesten en uitlachen, moeten echt wel zèlf slecht in hun vel zitten. En die jaloezie ! Get a life !
  1. KIJK. Gert Verhulst kan zich niet serieus houden tijdens repetities ‘James de musical - Live on stage’: “Ik heb een korte concentratieboog”
    Play
    Showbits

    KIJK. Gert Verhulst kan zich niet serieus houden tijdens repetities ‘James de musical - Live on stage’: “Ik heb een korte concentra­tie­boog”

    Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier op. “Ik heb Karen kunnen overtuigen om een regenboogjurkje aan te trekken.”
  2. COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”
    PREMIUM
    Royalty

    COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsban­ket, maar waarom wél feesten en amper koninklij­ke taken?”

    Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten. Tenzij het om een feestje gaat. “Het contrast met onze prinses Elisabeth is erg groot.”