Angelina Jolie vandaag in Mosoel.
Volledig scherm
Angelina Jolie vandaag in Mosoel. © AFP

Angelina Jolie bezoekt Mosoel: "Grootste ravage die ik al heb gezien. Vergeet deze stad alstublieft niet"

Angelina Jolie heeft met eigen ogen de verwoestingen in Mosoel gezien. De speciaal gezante van vluchtelingenorganisatie UNHCR bezocht vandaag de Iraakse stad en schrok van wat ze aantrof.

28 reacties

  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Ze zet zich in voor het goede doel. Doe zo verder maar verwacht geen eurocent van mij. Te veel geld blijft plakken aan de vingers van personen die het niet nodig hebben. Genoeg voorbeelden zien passeren de laatste tijd op het internet.
  • schetz willy

    6 jaar geleden
    Laat alle vluchtelingen naar daar gaan ,er is werk genoeg aan de winkel maar dan moeten ze werken .en hier krijgen ze alles gratis zonder te werken.Dus politiekers de gemakkelijkste voor dit soort ,stop met jullie gepamper.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Een gigantische ravage, dat is zeker. Laat de bevolking nu hun stad terug opbouwen zonder bemoeienis van de geindustrialiseerde staten, zoals de VS, engeland en consoorten.
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    @ Heidi Werbrouck: van waar komt die informatie?
  • Willy CAUBERGS

    6 jaar geleden
    Bene Devos een goede vraag wie gaat die stad weer opbouwen ... is in Europa ook twee maal gebeurt vorige eeuw en met wat steun moet dat lukken net zoals in Europa de mensen waren gevlucht maar zij teruggekeerd naar hier om het land weer op te bouwen , de vraag is gaan de vluchtelingen nu ook terugkeren nu het er relatief rustig is ?? In Syrië zijn de streken waar de president aan de macht is er al volop mee bezig !!!