Aanbieders van online woonkredieten maken het mogelijk om de lening volledig vanuit je luie zetel af te sluiten
Volledig scherm
Aanbieders van online woonkredieten maken het mogelijk om de lening volledig vanuit je luie zetel af te sluiten © ThinkStock

Online een woonlening afsluiten: wat zijn nu precies de voordelen?

SparenHello Bank introduceerde begin 2016 als eerste in België een online woonkrediet. Een jaar later nam ook Keytrade Bank de handschoen op. De consument toonde van meet af aan een grote interesse voor de scherpe voorwaarden, grote toegankelijkheid en vlotte afhandeling van beide spelers. Toch heerst er nog altijd enige terughoudendheid. Inschatten of de toekomst van de woonlening zich online afspeelt, blijft nattevingerwerk.

5 reacties

  • Ivan poppe

    6 jaar geleden
    Ik ook vorig jaar lening afgesloten bij keytrade. Mijn eigen bank was 0,65% duurder. Zo dus de rekening was vlug gemaakt kzal mijn koffietje wel zelf betalen !
  • francis vanoverschelde

    6 jaar geleden
    Die 2 banken lenen aan jan met de pet . Zonder grondige controle Failliet binnenkort
  • Erwin De Maertelaere

    6 jaar geleden
    Net lening afgesloten bij Keytrade, super toch, je moet er je zetel niet voor uit. Geen dossierkosten of verborgen kosten, heel tevreden!
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Waarom on line aub ? Zo afstandelijk, asociaal en mensonvriendelijk. Als ik voor een lening naar de bank ga, dan wil ik daar een koffietje aangeboden krijgen ! De klant moet koning blijven !
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Ik vind het nogal vreemd dat een bank de afstand met de klant steeds groter maakt maar tevens grote winsten blijft boeken voor een (voor hun weliswaar) riskante situatie. En dan maar klagen over de stijgende werkloosheid en toenemende robotisering/automatisering van diensten...