De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Antwerpse ring weer vrijgegeven na olielek, maar hinder blijft voorlopig enorm

Op de Antwerpse ring richting Nederland zijn rond 8.30 uur ter hoogte van Antwerpen-Zuid alle rijstroken weer vrijgegeven na het ongeval met een vrachtwagen, die daardoor brandstof lekte. Het verkeer moest de hele ochtend over twee rijstroken, en ook de oprit Berchem raakte versperd. De hinder in de omgeving is nog altijd enorm, de Liefkenshoektunnel is tolvrij gemaakt.

31 reacties

  • Chris Heynderickx

    6 jaar geleden
    Was vanmorgen in Temse de zoete inval alles potdicht ,,
  • Ronny Van Looy

    6 jaar geleden
    Heb het vanmorgen bij ons in Mortsel gemerkt, amai, één lange file, Kontich, Edegem, Mortsel, Berchem.
  • censor

    6 jaar geleden
    En die detergenten die ze op de weg spuiten,ook niet al te koosjer, recht de riolen in. Ze maken daar dan weer drinkwater van,....
  • John Stahl

    6 jaar geleden
    Dit toont duidelijk aan dat een simpel ongeval, waar niemand iets aan kon doen, een groot deel van het verkeer lam legt. Ik weet maar 1 ding. Verkeersbeleid in Vlaanderen is een ramp. Camera's en trajectcontroles installeren is goedkoper en brengt meer op. Ze vergeten wel wat die miserie allemaal kost aan de economie en bijgevolg aan verloren inkomsten.
  • Marc Brees

    6 jaar geleden
    Vermijd zoveel mogelijk vervoer over de weg en investeer in a) transport via spoor, b)via waterwegen en c) meer enbeter openbaar vervoer...files opgelost.