Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © AFP

Trump roept partijgenoten op geen tijd en moeite meer te steken in migratiehervorming

De Amerikaanse president Trump heeft in een ochtendlijke Twittertirade de Republikeinen in het Congres opgeroepen om niet langer tijd te steken in een hervorming van het migratiebeleid. Trump wil wachten met een hervorming tot na november in de veronderstelling dat zijn partij dan een grotere meerderheid zal hebben in het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Ondertussen krijgen de Democraten er opnieuw van langs.

19 reacties

  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Probeer Dominique niet te verwarren met feiten, Diane, en vraag niet om met een origineel idee te komen. Ze denken dat als ze een leugen lang genoeg herhalen het plots en waarheid wordt...
  • Herwig Laenen

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat de Amerikanen in november moeten kiezen voor of tegen het fascisme. Laat ons hopen dat ze kiezen voor het fatsoen en tegen de haat.
  • Pieter Vankamp

    6 jaar geleden
    Handelen zonder denken. De opinie bespelen en beinvloeden om je wil uit te voeren. Duitsland had er ook zo eentje. Turkije zit ermee. Vlaanderen. Problemen dient men in die landen op te lossen. Kim zet men onder druk. Help mexico op zn fillipijns.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hij zegt waar het op staat, Dominique? Toch wel gek dan dat het enkele dagen geleden in zijn verwarde hoofd heel ergens anders op stond en dat hij weer maar eens een bocht van 180 graden heeft moeten maken!
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Die heeft er hoop op, ik denk dat hij wreed gaat verschieten de Republikeinen gaan volgens mij een patat tegen hun kop krijgen om u tegen te zeggen, zij en hun President hebben nog niks deftigs gerealiseerd van al wat ze gingen en wilden doorvoeren met hun meerderheid en een Republikeinse president, ik hoop dat de V.S. de juiste beslissing zal nemen en die pipo zijn vleugels bijknippen zodanig dat zijn functie nog zuiver ceremoniële waarde heeft.