Sandra Vanneste
Volledig scherm
© Sandra Vanneste

In Oosterzele mag niemand nog auto wassen of zwembad vullen, maar volgens gouverneur Briers is er voorlopig geen enkele reden om water te besparen

BinnenlandIn Oosterzele mogen inwoners hun auto niet meer wassen en geen zwembad meer vullen. Dat meldt VTM NIEUWS. Door de droogte van de afgelopen en komende dagen, kan er waterschaarste ontstaan. Maar volgens gouverneur van Oost-Vlaanderen Jan Briers is er voorlopig geen enkele reden om te besparen op water.

112 reacties

  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    1x per jaar 230.000 liter in mijn illegaal zwembad in de tuin en ik betaal daarvoor praktisch niets, (alleen vervoer van: tussen hem en mij, 10.000liter per rit).'t is te zeggen: een vriend van mij heeft reeds 40 jaar een illegale standpijp en 220kubiek meter wordt elk jaar ververst! Gratis zuiver pidpa water.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Dat ze eerst eens de bouwwerken afgaan waar pompen nog nutteloos 6 meter diep staan te zuigen en honderdduizenden liters water in de riolen laten lopen je ziet het overal.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    @Marie louise Devriendt: niet zo panikeren, meiske!In ons kikkerlandje valt meer dan genoeg water en we hebben dan nog de oceaan om te ontzilten tot drinkwater,dus méér dan genoeg water nog,angst aanjagen om ons in de pas te laten lopen en nog wat te pluimen met belastingen lukt alvast niet meer bij de wakkere mens.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Dit noem ik machtsmisbruik en waarschijnlijk heeft deze 'burgervader' daar nog plezier aan om de burgers, die zíjn loon betalen, te pesten met onnodig verbod.
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Regenput is nu leeg, willen eens leidingwater gebruiken en dat mag niet!