AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump reageert verbolgen op beslissing Harley-Davidson om productie deels naar buitenland te verplaatsen

President Donald Trump is verbaasd over de keuze van Harley-Davidson om een deel van de productie naar het buitenland te verplaatsen. Hij vergeleek de stap van de motorfietsenfabrikant op Twitter met het "zwaaien met de witte vlag".

194 reacties

  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    Bert Maex, u bent de eerste en enige om de term "experts" te gebruiken, uw "zelfbenoemde" is dus lichtjes misplaatst. Iedereen heeft het recht zijn mening te uiten, het is niet nodig daar denigrerend over te doen.
  • laurens heyrman

    6 jaar geleden
    Nu kan trulp werken van "spaceforce" omdat de terroristen van i.s. uit de ruimte gaan aanvallen... (zijn woorden en niks verdraait) OF hoe ne zot alles op 4 jaar kan kapot maken ...
  • Willy van Asbroeck

    6 jaar geleden
    Wel heel simplistisch John Ulmer
  • John Ulmer

    6 jaar geleden
    Dus omdat de EU hun eigen bevolking op kosten jaagt om iets wat Trump doet, is Trump de schuldige.... Dus: als jij morgen iets doet wat mij niet zint en ik steek als reactie bv jouw auto in de fik, ben jij toch de oorzaak ?
  • Guido Ceuleers

    6 jaar geleden
    Zo zal hij leren dat zijn extra heffingen zijn eigen bevolking werkloos zal maken.Idem voor de Britten,waar alle vele financiële of verzekeringsfirma's hun kantoor naar EU brengen wegens de schade die er gaat komen met de Brexit