Foto door rawpixel via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door rawpixel via Unsplash

Heet, heter, heetst: met deze tips overleef je een zomerse werkdag

Het is bloedheet buiten en deze zomerse temperaturen vragen om in zwembroek of bikini ergens aan een zwembad te gaan liggen. Helaas moet er meestal gewoon gewerkt worden. Binnen op kantoor dan nog. Aangezien het ook de rest van de week nog zweten geblazen wordt, geven we je enkele tips mee om de hitte te overleven.

6 reacties

  • Magda De Munck

    6 jaar geleden
    Er zijn er héél veel die de zomer van 1976 niet meegemaakt hebben, opwarming bestont toen nog niet.!! Nu valt alles,onder de noemer van opwarming.
  • Janwillem Tak

    6 jaar geleden
    Beste, Ik heb 13 jaar in de machinekamer van een vrachtschip in de tropen gewerkt. Onze trucs waren heel anders. Koud water over je polsen laten lopen, zoutpillen slikken als je zoet water op je bovenlip proeft, af en toe een kop bouillon drinken en vooral niet meer zout in je eten doen. Nog altijd kook ik zoutloos en ik ben in 1982 gestopt met varen. Zout is verslavend en heel slecht voor je bloeddruk en je nieren.
  • Ano Niem

    6 jaar geleden
    En alweer tips voor kantoren, degenen die het minste last hebben van de warmte.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    en nu eens tips voor wie met zijn handen werkt en die geen tijd heeft om een pauze te nemen en een blokje om te gaan wandelen
  • Gust Goris

    6 jaar geleden
    Goed Guido, ik wilde het net melden, het grote misverstand, een ventilator verplaatst alleen maar de warme kamerlucht, je krijgt hierbij een fris gevoel omdat je zweet sneller zal verdampen in die luchtstroom en verdampend zweet onttrekt warmte uit je huid, vandaar de afkoeling.