Greg Van Avermaet.
Volledig scherm
Greg Van Avermaet. © rv

KOERS KORT 27/6. Van Avermaet met BMC naar de Tour - Verrassende Nederlandse kampioen in het tijdrijden

5 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Wel Dirk, maar dat weet je misschien, ik ben eerder betrokken bij het schaatsen, het langebaanschaatsen als inspannigsfysioloog , waarin ik al zeven jaar gelijk krijg en volg ook het koersen, wanneer er niet geschaatst wordt.. En ben zo eerlijk om het verhaal te vertellen zoals het gebeurd is. Ik verfoei kerels die naast hun schoenen lopen. En steunwieltjes heb ik niet nodig om mijn 100 à 150 km af te malen.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    De Wever zou tegen Pedro zeggen : zet die ploat af , want ge blijft oude koeien uit de gracht halen. De mop van de dag zou zijn , als je zelf eens op een fiets kan rijden, zonder steunwielekes
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    We zijn in 2018. In de vlakke ritten zijn de supersprinters er ook bij en in het gebergte is hij er zeker niet bij. Als ik het goed begrijp is hij er tussen 2015 en 2017 op achteruit gegaan. Ja en herinner me niet aan Majka in Rio zonder het over Fuglsang te hebben.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Greg ritwinnaar in 2015 voor Peter Sagan in Rodez na een formidabele sprint.In 2016 wint Greg in Le Lioran met 2 minuten en 34 seconden voorsprong op Thomas De Gendt en ruim vijf minuten op Rafal Majka die ook in Rio derde werd precies een maand later. In 2017 kwam Greg niet verder dan een tweede en twee vierde plaatsen in rit uitslagen tijdens alweer de Tour.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Hahaha, de mop van de dag. Greg gaat mee naar de Tour als ritwinnaar.