rv
Volledig scherm
© rv

Geens figureert in filmpje dat waarschuwt voor gevaren van gokken

De oproep van sp.a in onze krant om snel een verbod op gokreclame op radio en televisie in te voeren, krijgt veel bijval. Voor meerderheidspartijen CD&V en N-VA is dat bespreekbaar, "zeker voor de VRT". Ook Groen heeft een gelijkaardig voorstel klaar. Intussen lanceert minister van Justitie Koen Geens (CD&V) een video waarin hij waarschuwt voor de gevaren van gokken en zijn toekomstige kansspelwet toelicht.

13 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Ambieert hij een carrière in Hollywood ?
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Figurant in een filmpje en figurant in de regering. De meest bekwame minister wordt constant tegengewerkt door zijn eigen regeringspartners.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Waarom ook geen verbod op gokreclame op de live sportwedstrijden zoals op deze site en alle andere sites die live sportuitslagen geven? De gokbedrijven zijn bijna, zoniet de enigen die daar reclame maken.
  • Christ Arys

    6 jaar geleden
    Geen reklame voor sigaretten... Geen reklame voor gokken... Geen reklame voor... Je mag niet meer dit.... Je mag niet meer dat... Maar!!!! Wel reclame voor alcohol producten... Wel reklame voor misleidende politieke partijen... Wel reclame voor... Je moet gaan kiezen... Je moet belastingen betalen... Je moet dit... Je moet dat...
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dat wordt het vervelendste filmpje ooit gemaakt.